Image

Therapie

 

Worstel je met jezelf?

Voel je je soms niet goed in je vel?

Voel je je niet begrepen?

Mis je iets of iemand?

Voel je je soms anders?

Voel je je soms afgewezen?

Stel je je soms vragen bij de zin van het leven?

WAT NU?

Hoe kan je hiermee leren omgaan?

Verlang je om je terug goed te voelen in je vel?

Verlang je naar ten volle voelen, leven, zijn?

Verlang je om jezelf te kunnen zijn in een groep?

 

Het is normaal dat je worstelt met bepaalde gevoelens, gedachten, lichamelijke klachten en/of levens- en zingevingsvragen.

Soms kun je met deze thema’s zelf aan de slag, soms heeft jouw pijn meer nodig en heb je nood aan iemand die je ondersteuning en veiligheid kan bieden, die jou begeleidt in jouw zoektocht.

Vaak voel je je gekwetst in relatie tot anderen, je voelt je afgewezen, niet gezien of niet begrepen door de ander. De relatie werd beëindigd of iemand dierbaars is gestorven. Uit angst ga je relaties uit de weg terwijl er net vaak een verlangen is.

We gaan aan de slag met zowel jouw gekwetstheid en pijn als met jouw verlangen.
Wij kunnen jouw pijn of verlies niet wegnemen. Wij zijn er om je hierin te begeleiden en samen met jou op pad te gaan, stap voor stap, op jouw ritme.

We moedigen je aan om (opnieuw) relaties aan te gaan, binnen jouw gezin en/of met leeftijdsgenoten. We begeleiden jou en de ander hierin zodat dit een aanvullende en verrijkende stap is in jouw persoonlijk groeiproces.

  • Tijd maken voor elkaar om op een andere manier te luisteren naar en te spreken met elkaar, om elkaar beter te begrijpen. Op een veilige en betrokken manier gestuurd. Dit vormt de kracht van openhartige gesprekken en Open-Hart-Cirkels.
  • Samen delen, verbinden, (h)erkennen , ervaren dat je niet de enige bent die soms worstelt… Dit alles in een vertrouwde omgeving, waarbij vertrouwen en veiligheid voorop staan. Dit vormt de kracht van groepen.

Getuigenissen

't Schildpad 
Voor een aanmelding of meer info kunt u ons mailen op info@tschildpad.be

 

logo 300 short

Ruth Kaesteker
Veurnestraat 29 8970 Poperinge 
0492/39 64 39

 Enkel op afspraak!

Sofie Vanderhaeghe
Westouterstraat 77 8970 8970 Poperinge 
0473/35 36 08

 Enkel op afspraak!